Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
  • POMĚR 2,4: 1
  • PODLE RECEPTU PŘIPRAVÍTE: 1 PORCI
  • DOBA PŘÍPRAVY: 10 MINUT

Podle tohoto receptu připravíte 1 porci, která obsahuje:

6 g
TUKŮ
1.4 g
BÍLKOVIN
1.1 g
SACHARIDŮ
64 kcal
ENERGIE (KALORIÍ)

KROK 1

Rozkrojte okurku podélně napůl a vydlabejte semínka. Oba kusy nastrouhejte, výsledná hmotnost je přibližně 30 g.

KROK 2

Rukou vymačkejte z nastrouhané okurky co nejvíce vody.

KROK 3

Přesuňte do misky a přidejte ostatní ingredience.

Tipy k podávání

  • Skvěle se hodí k cuketovým kroketám se sýrem feta a k halloumi hranolkám.

Tento recept byl sestaven speciálně pro použití při ketogenní dietě.
 

Údaje o alergenech a další informace o výrobku naleznete na etiketách.

Vždy se poraďte se svým dietologem, co je pro vás vhodné.

  • 42 g* okurky
  • 15 g plnotučného řeckého jogurtu, např. Tesco Finest
  • 5 g plnotučné majonézy, např. Hellman‘s
  • 1 g najemno nasekaného (kopru)
  • 1 g česnekové pasty, např. Gia
  • *42 g je původní hmotnost před zpracováním, po vymačkání vody se hmotnost sníží přibližně na 30 g (viz postup přípravy)