Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Back to recipes

Rustikální celerové hranolky

  • POMĚR 4: 1
  • PODLE RECEPTU PŘIPRAVÍTE: 1 PORCI (6 HRANOLKŮ)
  • DOBA PŘÍPRAVY: 10 MINUT
  • DOBA VAŘENÍ: 5 MINUT

Tento recept na ketogenní pokrm obsahuje přibližně:

15.7 g
TUKŮ
1.3 g
BÍLKOVIN
2.5 g
SACHARIDŮ
157 kcal
ENERGIE

KROK 1

Předehřejte rostlinný olej ve fritéze na 160 ˚C.

KROK 2

Nakrájejte celer na hranolky dlouhé cca 9 cm a široké cca 2 cm, abyste získali 6 hranolků, vložte do košíku fritézy, ponořte do oleje a smažte 5 minut.

KROK 3

Vytáhněte košík z fritézy a protřepejte, abyste z hranolků odstranili přebytečný olej.

KROK 4
Podávejte s plnotučnou majonézou.

Naše tipy:

Ochuťte majonézu trochou mletého kari.


Tipy k podávání

Skvělá příloha k mnoha jídlům!

Podávejte s omáčkou aioli

Tento recept byl sestaven speciálně pro použití při ketogenní dietě. Údaje o alergenech a další informace o výrobku naleznete na etiketách.

Vždy se poraďte se svým dietologem, co je pro vás vhodné.

  • 100 g oloupaného celeru
  • Rostlinný olej* vhodný do fritézy – podle pokynů výrobce
  • 13 g plnotučné majonézy, např. Hellmans
  • *Přibližně 5 g oleje absorbovaného během vaření a započteného do nutričního obsahu