Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Back to recipes

Pizza se slaninou

  • POMĚR 1,7: 1
  • PODLE RECEPTU PŘIPRAVÍTE: 1 PIZZU
  • DOBA PŘÍPRAVY: 15–20 MINUT
  • DOBA VAŘENÍ: 10–15 MINUT

Z tohoto receptu připravíte 1 porci, která obsahuje:

41.8 g
TUKŮ
10 g
MCT
19.4 g
BÍLKOVIN
5 g
SACHARIDŮ
473 kcal
ENERGIE (KALORIÍ)

KROK 1

Předehřejte troubu na 180 °C (horkovzdušnou) resp. 160 °C (plynovou), značka 4.

KROK 2

Slaninu opékejte na pánvi na středním plameni po dobu 5 minut nebo dokud nebude opečená dokřupava. Nechte vychladnout, zatímco si budete připravovat těsto na pizzu.

PIZZA – ZÁKLAD KROK 1

Smíchejte MCTprocal® s mletými mandlemi, prsty rozemněte, aby se vytvořila prášková/drobenková konzistence..

KROK 2

Přidejte do směsi vodu a rozšlehaná vejce a důkladně promíchejte.

KROK 3

Vytvarujte ze směsi na pečicím papíře kruh o průměru cca 12 cm.

NÁPLŇ KROK 1

Na těsto rozložte rajčata, posypte slaninou a pak sýrem a bylinkami.

KROK 2

Pečte v troubě dozlatova 10–15 minut.

MCTprocal®je potravina určená pro zvláštní lékařské účely a musí se používat pod lékařským dohledem.

Tento recept byl sestaven speciálně pro použití při ketogenní dietě.
 

Údaje o alergenech a další informace o výrobku naleznete na etiketách.

Vždy se poraďte se svým dietologem, co je pro vás vhodné.