Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
  • POMĚR 2: 1
  • PODLE RECEPTU PŘIPRAVÍTE: 1 PORCI
  • DOBA PŘÍPRAVY: 15–20 MINUT
  • DOBA VAŘENÍ: 10–15 MINUT

Tento recept na ketogenní pokrm obsahuje přibližně:

33 g
TUKŮ
10 g
MCT
10 g
BÍLKOVIN
5 g
SACHARIDŮ
360 kcal
ENERGIE

KROK 1

Předehřejte troubu na 180 °C (horkovzdušnou) resp. 160 °C (plynovou), značka 4.

PIZZA – ZÁKLAD
KROK 1

Smíchejte MCTprocal s mletými mandlemi, prsty rozemněte, aby se vytvořila drobenková konzistence.

KROK 2

Přidejte do směsi vodu a rozšlehaná vejce.

KROK 3

Vytvarujte ze směsi na pečicím papíře kruh o průměru cca 12 cm.

NÁPLŇ
KROK 1

Na těsto rozložte rajčata, posypte sýrem a bylinkami.

KROK 2
Pečte 10–15 minut dozlatova.
Náš tip

Aby byla pizza křupavější, pečte základ nejprve 5 minut bez náplně. Poté přidejte náplň a pečte dalíšch 10 minut.

MCTprocal je potravina určená pro zvláštní lékařské účely a musí se používat pod lékařským dohledem. Tento recept byl sestaven speciálně pro použití při ketogenní dietě. Údaje o alergenech a další informace o výrobku naleznete na etiketách.

Vždy se poraďte se svým dietologem, co je pro vás vhodné.

  • Pizza – základ
  • 16g MCTprocal™
  • 15 g mletých mandlí
  • 10 g rozšlehaných vajec
  • 10 g másla
  • 5 ml vody
  • Náplň
  • 20 g konzervovaných krájených rajčat
  • 15 g strouhaného čedaru
  • Špetka italské bylinkové směsi