Z tohoto receptu připravíte 1 porci, která obsahuje:
Předehřejte troubu na 180 °C (horkovzdušnou) resp. 160 °C (plynovou), značka 4.
Slaninu opékejte na pánvi na středním plameni po dobu 5 minut nebo dokud nebude opečená dokřupava. Nechte vychladnout, zatímco si budete připravovat těsto na pizzu.
Smíchejte MCTprocal® s mletými mandlemi, prsty rozemněte, aby se vytvořila prášková/drobenková konzistence.
Přidejte do směsi vodu a rozšlehaná vejce a důkladně promíchejte.
Vytvarujte ze směsi na pečicím papíře kruh o průměru cca 12 cm.
Na pánvi rozpalte na středním plameni olivový olej, přidejte mleté hovězí, papriku a česnekovou pastu. Restujte 5 minut, dokud maso nezhnědne.
Potřete těsto salsou chipotle, rozložte na ni restované hovězí maso a posypte sýrem a bylinkami.
Pečte v troubě dozlatova 10–15 minut.
MCTprocal® je potravina určená pro zvláštní lékařské účely a musí se používat pod lékařským dohledem.
Tento recept byl sestaven speciálně pro použití při ketogenní dietě.
Údaje o alergenech a další informace o výrobku naleznete na etiketách.
Vždy se poraďte se svým dietologem, co je pro vás vhodné.