Z tohoto receptu připravíte 1 porci, která obsahuje:
Předehřejte rostlinný olej ve fritéze na 180 ˚C.
Na pánvi na středním plameni rozehřejte olivový olej, přidejte všechny ingredience a míchejte, dokud nebude kuře hotové, přibližně 5 minut.
Osmaženou kuřecí směs přemístěte do misky, zakryjte a nechte asi 10 minut vychladnout.
Vychladlou kuřecí směs rozložte na jednu polovinu tortilly tak, aby na okraji zůstal kousek místa.
Okraj navlhčete vodou a přeložte tortillu přes náplň. Okraje přimáčkněte k sobě prsty nebo vidličkou.
Vložte empanadu do košíku fritézy a ponořte do oleje, smažte dozlatova 2–3 minuty.
Vyjměte z fritézy a podávejte.
MCTprocal™je potravina určená pro zvláštní lékařské účely a musí se používat pod lékařským dohledem.
Tento recept byl sestaven speciálně pro použití při ketogenní dietě.
Údaje o alergenech a další informace o výrobku naleznete na etiketách.
Vždy se poraďte se svým dietologem, co je pro vás vhodné.