Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Back to recipes

Květáková rýže

  • POMĚR 2,3 : 1
  • PODLE RECEPTU PŘIPRAVÍTE: 1 PORCI
  • DOBA PŘÍPRAVY: 5–10 MINUT
  • DOBA VAŘENÍ: 2 MINUTY

Tento recept na ketogenní pokrm obsahuje přibližně:

7 g
TUKŮ
1 g
BÍLKOVIN
2 g
SACHARIDŮ
75 kcal
ENERGIE

KROK 1

Květák nastrouhejte nahrubo nebo rozmixujte v kuchyňském robotu po dobu 15 sekund.

KROK 2

Na pánvi rozehřejte olej na středním plameni a za stálého míchání smažte kousky květáku po dobu 2 minut, dokud nebudou zcela obaleny v oleji a lehce křupavé.

Vždy se poraďte se svým dietologem, co je pro vás vhodné.

  • 50 g květáku
  • 7 g olivového oleje