Z tohoto receptu připravíte 1 porci, která obsahuje:
Předehřejte olej ve fritéze na 170 ˚C.
V misce smíchejte vejce a MCTprocal™ a přidejte česnekovou pastu a thajské koření, aby vzniklo těsto.
Do těsta přidejte krevety a promíchejte je tak, aby byly dobře pokryté těstem a aby se všechno těsto spotřebovalo.
Pomocí kleští vkládejte každou krevetu jednotlivě do fritézy. Kousky se nejprve ponoří ke dnu a postupně během smažení budou stoupat nahoru.
Smažte 2 minuty, pak každý kousek obraťte a smažte dalších 90 sekund.
Vyjměte krevety z fritézy a před podáváním opatrně oklepejte přebytečný olej.
Podávejte s majonézou.
MCTprocal® jsou potraviny určené pro zvláštní lékařské účely a musí být používány pod lékařským dohledem.
Tento recept byl sestaven speciálně pro použití při ketogenní dietě.
Údaje o alergenech a další informace o výrobku naleznete na etiketách.
Vždy se poraďte se svým dietologem, co je pro vás vhodné.