Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Back to recipes

Čokoládový cheesecake

  • POMĚR 4: 1
  • PODLE RECEPTU PŘIPRAVÍTE: 1 PORCI
  • DOBA PŘÍPRAVY: 30 MINUT
  • DOBA VAŘENÍ: DOBA CHLAZENÍ: 60 MINUT

Podle tohoto receptu připravíte 1 porci, která obsahuje:

41.3 g
TUKŮ
1.4 g
MCT
7 g
BÍLKOVIN
3.4 g
SACHARIDŮ
414 kcal
ENERGIE

KROK 1

V misce zalijte želatinu studenou vodou z kohoutku a nechte 5 minut odstát.

KROK 2

V další misce smíchejte máslo a rozdrcené sušenky. Důkladně promíchejte.

KROK 3

Položte na talíř vysoké vykrajovátko o průměru 7 cm, vložte do něj sušenkovou hmotu a důkladně přimáčkněte, aby vznikla rovná plocha. Nechte v lednici 20 minut vychladit, aby hmota ztuhla.

KROK 4

V misce důkladně promíchejte K.Yo, smetanu, krémový sýr a řecký jogurt.

KROK 5

Vyjměte plátek želatiny z vody, položte na talíř vhodný k použití v mikrovlnné troubě a zahřejte v mikrovlnné troubě na vysoký výkon po dobu 5 sekund nebo do rozpuštění želatiny.

KROK 6

Vmíchejte želatinu do směsi s K.Yo.

KROK 7

Směs vložte do vykrajovátka na sušenkový základ a nechte v lednici 40 minut vychladit, aby vše ztuhlo.

KROK 8

Sejměte vykrajovátko a posypte strouhanou čokoládou.

K.Yo™ a MCTprocal™ jsou potraviny určené pro zvláštní lékařské účely a musí se používat pod lékařským dohledem. Tento recept byl sestaven speciálně pro použití při ketogenní dietě. Údaje o alergenech a další informace o výrobku naleznete na etiketách.

Vždy se poraďte se svým dietologem, co je pro vás vhodné.

  • 1 g (1/2 plátku) želatiny
  • 9 g rozpuštěného másla
  • 20 g rozdrcených keto sušenek (obsahuje MCTprocal®, viz recept)
  • 50 g čokolády K.Yo™
  • 12 g vyšlehané smetany ke šlehání
  • 10 g plnotučného krémového sýra
  • 5 g řeckého jogurtu
  • 1 g strouhané hořké čokolády, např. Lindt 90%