Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Back to recipes

Čokoládová zmrzlina

  • POMĚR 4: 1
  • PODLE RECEPTU PŘIPRAVÍTE: 2 porce po 65 g*
  • DOBA PŘÍPRAVY: 5 MINUT
  • DOBA VAŘENÍ: 3–4 HODINY (DOBA MRAZENÍ)

Z tohoto receptu připravíte 2 porce. 1 porce (65 g) obsahuje:

22.2 g
TUKŮ
4.2 g
BÍLKOVIN
1.4 g
SACHARIDŮ
223 kcal
ENERGIE

KROK 1

V malé misce zlehka vyšlehejte smetanu.

KROK 2

Přidejte K.Yo™ a opatrně vmíchejte do vyšlehané smetany, aby se obě ingredience propojily a vznikla hladká směs.

KROK 3
Rozdělte na 2 stejné porce, vložte do nádob vhodných do mrazničky, zakryjte a uložte na 3–4 hodiny do mrazničky.

Tipy k podávání

Jako omáčka na dezerty se výborně hodí sirupy Da Vinci bez obsahu cukru.

Čokoláda K.Yo™ je potravina určená pro zvláštní lékařské účely a musí se používat pod lékařským dohledem. Tento recept byl sestaven speciálně pro použití při ketogenní dietě. Údaje o alergenech a další informace o výrobku naleznete na etiketách.

Vždy se poraďte se svým dietologem, co je pro vás vhodné.

  • 30 g smetany, např. Morrisons/Tesco
  • 100 g čokolády K.Yo™