Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Back to recipes

Celerové pyré

  • POMĚR 3,5: 1
  • PODLE RECEPTU PŘIPRAVÍTE: 1 PORCI
  • DOBA PŘÍPRAVY: 5 MINUT
  • DOBA VAŘENÍ: 10–15 MINUT

Podle tohoto receptu připravíte 1 porci, která obsahuje:

14.2 g
TUKŮ
1.4 g
BÍLKOVIN
2.5 g
SACHARIDŮ
143 kcal
ENERGIE (KALORIÍ)

KROK 1

Vložte celer do hrnce, zalijte vodou. Na prudkém ohni je přiveďte k varu, snižte teplotu a vařte 10–15 minut nebo do změknutí, dobře sceďte.

KROK 2

Vložte vařený celer do misky, přidejte máslo, sůl a pepř. Ručním mixérem rozmixujte na husté pyré.

Náš tip

  • Tento snadný recept lze využít jako přílohu k mnoha hlavním jídlům.

Stáhnout kartu s receptem na celerové pyré

Tento recept byl sestaven speciálně pro použití při ketogenní dietě.
 

Údaje o alergenech a další informace o výrobku naleznete na etiketách.

Vždy se poraďte se svým dietologem, co je pro vás vhodné.

  • 100 g oloupaného nakrájeného celeru
  • 10g Butter
  • 11 g smetany, např. Morrisons/Tesco
  • Sůl a pepř na dochucení